לבשל בריא
לגלריה >
הילה ברקוביץ - סדנת בישול בריא, קורס בישול בריא
בישול בריא ע"י תזונאית הוליסטית | 054.2308510  



 




להזמנת סדנה
ולקבלת פרטים נוספים:


מעוניין בסדנה או הרצאה:
טקסט חופשי

 

מתכונים

מתכונים

במיה מאודה ומוקפצת

במיה מאודה ומוקפצת

מצרכים:
במיה טריה,יש ערבית-קטנה ויש אסיתית גדולה וארוכה.
שמן זית,מלח ים
הרבה שום פרוס
עלי כוסברה קצוצים

הכנה:
1-מנקים את הבמיה,מורידים את השפיץ,שוטפים ומיבשים טוב.
ממלאים קצת מים בסיר רגיל ומעליו כלי במבוק לאידוי,ומאדים את הבמיה ל6,7 דקות .

2-במחבת מכינים את הרוטב: שום,שמן, ומלח ים,עד שהשום מזהיב ומעבירים לקערה.

3-לוקחים וואק ומכניסים את הבמיה מקפיצים עד שהיא מקבלת צבע,מוסיפים את הרוטב ומקפיצים,אפשר להוסיף עוד שמן זית וליסגור את האש,מוסיפים את הכוסברה,מי שרוצה יש אפשרות לחתוך כמה עגבניות רכות ללא קליפה ולהוסיף לפני שסוגרים את האש.

 



© כל הזכויות שמורות להילה ברקוביץ / טל. 04.9834578 / נייד. 054.2308510 / hila_b3333@walla.com | רח’ מעלה אבשלום 15 א’  קרית חרושת, קרית טבעון
בישול בריא | אודות | סדנאות | טיפול בתזונה | הדרכה אישית | מתכונים | גלריה | צור קשר 
Powered by Artvision | Truppo Websites