תזונאית הוליסטית
בישול והדרכה בתזונה וצמחי מרפא
לבשל בריא
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע

במיה מאודה ומוקפצת

במיה מאודה ומוקפצת
מצרכים:
במיה טריה,יש ערבית-קטנה ויש אסיתית גדולה וארוכה.
שמן זית,מלח ים
הרבה שום פרוס
עלי כוסברה קצוצים

הכנה:
1-מנקים את הבמיה,מורידים את השפיץ,שוטפים ומיבשים טוב.
ממלאים קצת מים בסיר רגיל ומעליו כלי במבוק לאידוי,ומאדים את הבמיה ל6,7 דקות .

2-במחבת מכינים את הרוטב: שום,שמן, ומלח ים,עד שהשום מזהיב ומעבירים לקערה.

3-לוקחים וואק ומכניסים את הבמיה מקפיצים עד שהיא מקבלת צבע,מוסיפים את הרוטב ומקפיצים,אפשר להוסיף עוד שמן זית וליסגור את האש,מוסיפים את הכוסברה,מי שרוצה יש אפשרות לחתוך כמה עגבניות רכות ללא קליפה ולהוסיף לפני שסוגרים את האש.

 



להזמנת סדנה ולקבלת פרטים נוספים:
tivonet