לבשל בריא
לגלריה >
הילה ברקוביץ - סדנת בישול בריא, קורס בישול בריא
בישול בריא ע"י תזונאית הוליסטית | 054.2308510  



 




להזמנת סדנה
ולקבלת פרטים נוספים:


מעוניין בסדנה או הרצאה:
טקסט חופשי

 

מתכונים

מתכונים

במיה מאודה ומוקפצת

במיה מאודה ומוקפצת

במיה טריה, יש ערבית-קטנה ויש אסיתית גדולה וארוכה. שמן זית,מלח ים, הרבה שום פרוסעלי כוסברה קצוצים...
סלט נבטים

סלט נבטים

זהו מתכון סלט נבטים פשוט מאד ובריא מאוד! מעולה לכל ה"חצי עצלנים" מבשלי בריאות מתחילים או כאלה הסובלים מחוסר זמן כרוני (-:

אספרגוס מבושל במים

אספרגוס מבושל במים

להרתיח מים בסיר עם מלח,לנקות את האספרגוס עם קולפן,להכניס רק כאשק המים רותחים ל 6,7 דקות וסנן את המים,וקרר אתו במים קרים או מי קרח.
מלוחייה:(מלוכייה)

מלוחייה:(מלוכייה)

פעם ראשונה שאכלתי מלוחייה, הייתה כששיפצתי את הבית והפועלים הערבים סיפרו לי עליה אחר כך גם הביאו לי לטעום והיו סקרנים לראות איך אני אצליח להתמודד עם ההכנה שלה (-:
אורז עם עשבי תיבול

אורז עם עשבי תיבול

בסיר חם מבשלים את האורז הייבש ומערבבים,מוסיפים מים ומלח ומבשלים רגיל.עד שאין מיים או 20,25,דקות סוגרים את האש ומחכים עם המיכסה סגור לפחות 15 דקות,מוסיפים את הירק הקצוץ והשמן זית מערבבים ומגישים.
מתכון-טאבולה פריקה

מתכון-טאבולה פריקה

מבשלים פריקה עם קצת מלח וחלק מכמות הקינמון,והמים עד שאין מים בערך 20,30 דקות, סוגרים אש ומחכים עם מיכסה סגור עד שהיא מתקררת ומעבירים לקערה.
בשר טחון עם עגבניות וטחינה-סאנייה

בשר טחון עם עגבניות וטחינה-סאנייה

מערבבים טוב את חומרי הבשר ובודקים את הטעם.משטחים בתבנית רחבה עם הידים ומהדקים,אפשר גם בפירקס,מעל פרוסות עגבניה ובצל, להכניס לתנור בחום גבוה
אורז בוכרי

אורז בוכרי

בסיר רחב מכניסים בצל וג'הי, גזר,צימוקים, חומוס וקינמון,מערבבים טוב, מניחים על הירקות את האורז המושרה והמתובל ולא מערבבים...
ירקות ירוקים בשמן זית ורוזמרין

ירקות ירוקים בשמן זית ורוזמרין

בסיר מרתיחים מים ומבשלים את הירקות מראש,כל סוג בנפרד,    (ולא לבשל יותר מדי.) מצננים את הירקות אפשר במים קרים, מחממים וואק ומקפיצים את הירקות, מוסיפים את הרוטב ומגישים חם,
סלט מלפפונים אסייתי

סלט מלפפונים אסייתי

שוטפים את המלפפונים, חותכים בחצי ומוציאים את החרצנים בעזרת כפית קטנה. משרים אותם בקערה עם מלח ל 10 דקות ומסננים.
חותכים לפרוסות אלכסוניות דקות, חותכים גם את הבצל באלכסון ודק, מועכים שום, קוצצים כוסברה ומכניסים הכל לקערה, קולים את הצ'ילי 
מרק אסייתי עם ירקות

מרק אסייתי עם ירקות

לוקחים סיר מסננים אליו את ציר המרק ומחממים אותו,מוסיפים את הירקות ,אצות והפטריות עם מי ההשריה שלהם,מוסיפים סויה לפי הטעם שלכם ומורידים לאש קטנה. המרק מוכן מתי שהפטריות והגזר מספיק רכים לאכילה.
© כל הזכויות שמורות להילה ברקוביץ / טל. 04.9834578 / נייד. 054.2308510 / hila_b3333@walla.com | רח’ מעלה אבשלום 15 א’  קרית חרושת, קרית טבעון
בישול בריא | אודות | סדנאות | טיפול בתזונה | הדרכה אישית | מתכונים | גלריה | צור קשר 
Powered by Artvision | Truppo Websites