תזונאית הוליסטית
בישול והדרכה בתזונה וצמחי מרפא
לבשל בריא
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע

בשר טחון עם עגבניות וטחינה-סאנייה

בשר טחון עם עגבניות וטחינה-סאנייה
לבשר:
חצי קילו בשר טחון-חצי עגל חצי כבש
מלח,פילפל שחור,קורט בהרט.


לקישוט הבשר מעל:

2 עגבניות לפרוסות
1 בצל גדול לפרוסות
פטרוזליה קצוצה
צנובר קלוי וטחינה מוכנה על הבשר אך שיוצא מהתנור.


הכנה:

מערבבים טוב את חומרי הבשר ובודקים את הטעם.
משטחים בתבנית רחבה עם הידים ומהדקים, אפשר גם בפירקס,
מעל פרוסות עגבניה ובצל, להכניס לתנור בחום גבוה-גריל ל 10 דקות,להוציא ליפני שיושבים.
מעל לפזר פטרוזליה צנובר קלוי ולהזיף טחינה.
חשוב-מכינים את המנה ליפני שיושבים לאכול.


להזמנת סדנה ולקבלת פרטים נוספים:
tivonet