תזונאית הוליסטית
בישול והדרכה בתזונה וצמחי מרפא
תזונאית הוליסטית
בישול והדרכה בתזונה וצמחי מרפא
לגלריה >
לצפיה >
לגלריה
לצפיה
סדנאות
מתכונים
טיפול בתזונה
בישול תרפיה
הדרכה בבית
קורס חדש
בלוג
אודות
צור קשר
English
דף הבית
מתכונים
מתכון-טאבולה פריקה
מתכון-טאבולה פריקה
חומריים:
1 כוס פריקה גרוס דק/עבה ,+1 וחצי כוס מים
1כוס גדולה ודחוסה עלי תיבול-פטרוזליה,בצל ירוק,נענע,שמיר.
1,2 לימונים
שמן זית
חצי כפית קינמון
2 עגבניות בשלות,לחתוך לחצי
1/2 כוס צנובר קלוי
קצת פלפל שחור ומלח
הכנה:
מבשלים פריקה עם קצת מלח וחלק מכמות הקינמון,והמים עד שאין מים בערך 20,30 דקות, סוגרים אש ומחכים עם מיכסה סגור עד שהיא מתקררת ומעבירים לקערה.
בנתיים קוצצים את עלי התיבול,סוחטים לימון,קולים צנובר ומכניסים לקערה של הפריקה מוסיפים תיבול לפי הצורך מערבבים ומעל סוחטים את העגבניות רק את הגרעינים ומגישים,אפשר ליד יוגורט (תלוי אזה טיפוס אתה)
בתאבון הילה
להזמנת פעילות ולקבלת פרטים נוספים:
מעוניין בסדנה או הרצאה:
לבחור
בישול חורפי
בישול אסייתי
הסויה והטופו
הדגנים
מזון חי
הקטניות
מזון מחזק מערכת העיכול
מתוקים
דגים
צמחוני
הרצאה
טקסט חופשי
שדה אבטחה. אין צורך למלא אותו
054-2308510
לחייג ל-054-2308510
בקרו אותי בפייסבוק
tivo
net