תזונאית הוליסטית
בישול והדרכה בתזונה וצמחי מרפא
לבשל בריא
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע

מתכון-טאבולה פריקה

מתכון-טאבולה פריקה
חומריים:
1 כוס פריקה גרוס דק/עבה ,+1 וחצי כוס מים
1כוס גדולה ודחוסה עלי תיבול-פטרוזליה,בצל ירוק,נענע,שמיר.
1,2 לימונים
שמן זית
חצי כפית קינמון
2 עגבניות בשלות,לחתוך לחצי
1/2 כוס צנובר קלוי
קצת פלפל שחור ומלח

הכנה:
מבשלים פריקה עם קצת מלח וחלק מכמות הקינמון,והמים עד שאין מים בערך 20,30 דקות, סוגרים אש ומחכים עם מיכסה סגור עד שהיא מתקררת ומעבירים לקערה.

בנתיים קוצצים את עלי התיבול,סוחטים לימון,קולים צנובר ומכניסים לקערה של הפריקה מוסיפים תיבול לפי הצורך מערבבים ומעל סוחטים את העגבניות רק את הגרעינים ומגישים,אפשר ליד יוגורט (תלוי אזה טיפוס אתה)

בתאבון הילה


להזמנת סדנה ולקבלת פרטים נוספים:
tivonet