מתכון קיצי וקל להכנה
מצרכים:
פרחי ברוקולי מ-2 ראשים,חתוכים.
שעועית ירוקה
כרוב נצנים חצי שקית לבשל ולחתוך לחצי.
עלי תרד,רצוי טורקי –תרד ארוך.
הרוטב:
שמן זית,שום כתוש,מלח ים,עלי רוזמרין ללא גבעול-לקצוץ קטן,אפשר גם טימין.
הכנה:
בסיר מרתיחים מים ומבשלים את הירקות מראש,כל סוג בנפרד, (ולא לבשל יותר מדי.)
מצננים את הירקות אפשר במים קרים,
מחממים וואק ומקפיצים את הירקות,
מוסיפים את הרוטב ומגישים חם,