תזונאית הוליסטית
בישול והדרכה בתזונה וצמחי מרפא
לבשל בריא
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע

ירקות ירוקים בשמן זית ורוזמרין

ירקות ירוקים בשמן זית ורוזמרין
מתכון קיצי וקל להכנה
 
מצרכים:
פרחי ברוקולי מ-2 ראשים,חתוכים.
שעועית ירוקה
כרוב נצנים חצי שקית לבשל ולחתוך לחצי.
עלי תרד,רצוי טורקי –תרד ארוך.
 
הרוטב:
שמן זית,שום כתוש,מלח ים,עלי רוזמרין ללא גבעול-לקצוץ קטן,אפשר גם טימין.
 
הכנה:
בסיר מרתיחים מים ומבשלים את הירקות מראש,כל סוג בנפרד,    (ולא לבשל יותר מדי.)
מצננים את הירקות אפשר במים קרים,
מחממים וואק ומקפיצים את הירקות,
מוסיפים את הרוטב ומגישים חם,
להזמנת סדנה ולקבלת פרטים נוספים:
tivonet