תזונאית הוליסטית
בישול והדרכה בתזונה וצמחי מרפא
לבשל בריא
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע
בישול בריא ע

מרק אסייתי עם ירקות

מרק אסייתי עם ירקות
חומרים: 
מכינים מראש ציר מרק עוף או ירקות (ללא תיבול.)
בצל ירוק לחתוך קטן
1 כרישה לחתוך באלכסון
1 גזר גדול לחתוך באלכסון לפרוסות
פטריות שיטאקי מושרות מראש לפחות לילה,אחרי כמה שעות לחתוך אותם לפרוסות דקות ולהמשיך להשרות עם כף 1 סויה . אם אין אפשר כל פטריה אחרת ללא השריה.
אצות ואקמה להשרות ל10 דקות,או אצות ארמה מושרות ל 15 דקות.
צנון יפני לבן ,לא תמיד יש למצוא.
אטריות אורז או סובה(מכוסמת) לבשל מראש בסיר מם רותחים.לא את כל החבילה לפי כמות האנשים.
רוטב סויה יפני
חריף יפני 
גומסיו-שומשום עם מלח,תבלין אסיתי שאפשר להכין בבית,
 
#את רוב המוצרים ניתן למצוא בבית טבע,עדן מרקט,או במכולות אסיתיות.
 
הכנה: 
לוקחים סיר מסננים אליו את ציר המרק ומחממים אותו,מוסיפים את הירקות ,אצות והפטריות עם מי ההשריה שלהם,מוסיפים סויה לפי הטעם שלכם ומורידים לאש קטנה.
המרק מוכן מתי שהפטריות והגזר מספיק רכים לאכילה.
לוקחים קערה עמוקה ומניחים חלק מהאטריות כולל בצל ירוק ,עלהם שופכים את המרק עם הירקות ומעל חריף. מגישים וליד את התבלין גומסיו.

להזמנת סדנה ולקבלת פרטים נוספים:
tivonet